joi, 11 septembrie 2014

Punct. Si de la capat

V-ati gandit vreodata cum e sa te tresezti intr-o dimineata si sa te uiti in jurul tau si nimic sa nu mai fie la fel cum a fost ieri? Sau nu doar v-ati gandit, ca ati si trait-o?

De atat de multe ori si in momente atat de nepotrivite, viata asta ne pune in situatii in care trebuie sa punem punct. Si s-o luam de la capat. Nu e usor, dar uneori nici nu prea ai de ales. Traiesti zi de zi ca si cum totul ti s-ar cuveni si ca si cum lucrurile si oamenii din viata ta sunt acolo ca sa ramana, pentru totdeauna. Si intr-o buna zi te trezesti, din senin, ca oamenii din viata ta dispar, lucrurile se schimba si tu, in toate astea, incerci sa ramai la fel.

E punct si de la capat, pana la urma, in fiecare zi din viata noastra. E punct si de la capat in relatiile pe care le avem, pentru ca uneori vedem langa noi mai mult si mai frumos decat ce e, de fapt. E punct si de la capat in job-urile pe care le avem, pentru ca ne dorim mai mult sau poate doar altceva. E punct si de la capat in noi si cu noi insine, oricum ar suna asta.

Era o vreme in viata mea cand "punct si de la capat" era cel mai rau lucru care mi se putea intampla. Ma obosea doar gandul ca ar trebui sa recladesc totul, de la 0. Timp, incredere, speranta. Nici acum nu ma bucura gandul asta, dar macar am invatat sa il astept si sa il privesc altfel.

Asa ca... punct. Si de la capat.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu