miercuri, 24 septembrie 2014

Asta e intrebarea...

Nu stiu cati dintre voi mai visati sau mai indrazniti sa credeti ca lucrurile pot fi si altfel decat sunt acum, pentru voi. In viata voastra,  acasa sau la birou, in ceea ce faceti sau ceea ce ati vrea sa faceti de acum inainte.

Nu stiu cati dintre voi mai indrazniti sa credeti ca viata poate fi si frumoasa si ca puteti ajunge, intr-o buna zi, sa va treziti de dimineata si sa simtiti ca traiti, cu adevarat, viata pe care v-o doriti. Nu stiu cati dintre voi aveti curajul sa va uitati in oglinda si sa va raspundeti sincer la intrebarea: "Ce caut eu in viata mea?".

Cati dintre voi stiti ca ceea ce faceti este drumul vostru in viata, ca ati fost adusi pe lumea asta ca sa faceti acel ceva? Cati dintre voi stiti ce o sa faceti peste 5 ani? Cati dintre voi stiti ce va doriti, cu adevarat, de la viata asta? De la job-ul pe care il aveti, de la oamenii de langa voi, de la partenerul vostru si chiar de la voi insiva? Cati?

Cati dintre voi stiti ca deciziile pe care le luati sunt mereu cele corecte, ca alegerile pe care le faceti o sa va aduca acolo unde va doriti, cati dintre voi stiti unde vreti sa ajungeti si cati dintre voi sunteti constienti de ceea ce sunteti si de ceea ce puteti? Cati dintre voi ati ales drumul corect in viata, inca de la inceput si cati dintre voi v-ati ratacit, de atatea ori, fara sa stiti incotro va indreptati? Cati?

Cati dintre voi stiti exact incotro se indreapta viata voastra si care e rolul vostru in lumea asta?

Eu tot asta ma intreb de la o vreme incoace... Oi fi singura?...


Un comentariu :

  1. Pana sa-ti raspunzi la intrebare, alege un drum si urmeaza-l, chiar daca nu esti 100% convinsa ca ala e drumul bun! Nu sta in intersectie, ca blochezi traficul :-) Dar continua sa-ti pui intrebarea!
    Este un vers intr-o piesa pe care am auzit-o recent: "Viata-i ce traiesti cat astepti sa-ti traiesti viata"

    RăspundețiȘtergere