marți, 26 august 2014

Până nu văd, nu plătesc!

În cei 4 ani pe care i-am petrecut la Orange, am auzit multe, am învățat și mai multe și am avut ocazia să primesc adevărate lecții de viață de la clientul nostru, stăpânul nostru.

O să mai revin asupra acestui subiect într-o postare viitoare, care, cu sigurață, va face deliciul publicului, însă până atunci o să vă spun doar atât: luna asta nu plătesc gazul și lumina.

De ce? Pentru că nu am primit facturile, pentru prima oară de când ne-am mutat aici. Și, pornind de la raționamentul "n-am primit factura, n-o plătesc" sau "până nu văd cu ochii mei și miros cu nasul meu, eu nu plătesc", am decis să nu plătim facturile de luna asta, dacă ele există...

Mai mult decât atât, când o să ne întrerupă furnizarea serviciilor, o să sun la ei la call-center și o să fac un mega-scăndălău, cu o voce cât mai pițigăiată o să pot și o să urlu cât pot de tare că eu vreau să-mi dea drumul la servicii și voi plăti eu, nu știu când, că până nu primesc factura nici nu mă gândesc să le virez vreun sfanț și, dacă nu îmi vor da drumul la gaz și la lumină, cu promisiunea că le facem plata nu-știu-când, o să cer cu un superior ierarhic și-apoi să te ții ce-oi face cu ăla. Nu există să-ți bați tu așa joc de client, să nu trimiți într-o lună factura, după ce 6 luni la rând ai trimis-o în aceeași dată și să îmi întrerupi tu gazul și lumina, pretinzând că eu, CLIENTUL, ar fi trebuit să știu că trebuie să primesc factură și, dacă n-am primit, să sun să întreb de ce.

Păi, dacă n-am primit, am crezut că nu e musai să plătesc, că s-or fi gândit că, după concediu, stăm cam prost cu banii și ne sar o lună. Cum era eu să visez că am factură electronică sau că poștașul a fost, și el, bietul, în concediu?

Până nu văd, nu plătesc!!!! Și o să închid, nervoasă, cu mâna pe întrerupător, să văd dacă au și înțeles mesajul. Şi dacă în 5 minute n-am lumină, sun din nou. Dacă mai am baterie la telefon. Că, dacă nu, mă duc direct la casierie și-apoi să vezi acolo scăndălău. Fără bani de plătit facturile, dar cu tupeu. Maxim, am zis!


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu