miercuri, 1 octombrie 2014

Adevaratul motiv pentru care toate femeile se ingrasa dupa casatorie

In lumea asta, exista 2 tipuri de femei: femei casatorite si femei necasatorite.

Sursa foto: http://morguefile.com/archive
Femeile necasatorite se recunosc dupa atitudine, dupa cum pasesc, dupa cum se imbraca, dupa cum vorbesc, dar, mai ales, dupa ce mananca. Mai rar o sa vezi o tipa necasatorita infulecand costite cu fasole si castraveti murati, alaturi de doua felioace de paine calda, la "impinge tava" la mall. Ele se hranesc doar cu salata proaspata, cu grill-uri fine, cu brocoli - cel mult gratinat. Comanda putin si servesc jumatate din ce si-au comandat. Mesele sunt insotite mai mereu de apa plata, iar sacrilegiul suprem e la sfarsit de saptamana, cand indraznesc sa isi faca cate-o pofta, savurand o inghetata, dietetica si aia.


Femeile necasatorite traiesc cu teama permanenta ca vor muri de tinere daca infuleca shaorma, ca toata maioneza li se va depune pe vase si ca se vor prapadi inainte sa cunoasca marea dragoste, sufletul lor pereche, care sa le completeze si langa care sa traiasca, poate pentru prima oara, experienta degustarii unei farfurii pline de colesterol si carbohidrati. Si au dreptate. Asa e.

Odata ce se vad insa cu sacii in caruta si au reusit sa puna mana pe alesul inimii, brusc nu mai conteaza nimic. Atitudinea se schimba brusc. Mersul e mai cuminte, hainele mai potrivite noului statut, povestile mai asezate. Uneori. Am vazut si cazuri in care nu se schimba mai nimic, mai putin componenta farfuriilor servite dimineata, la pranz si seara. Ca, vorba aia, you only live once.

O sa va dezvalui acum, in exclusivitate, poate, care e adevaratul motiv pentru care toate femeile se ingrasa dupa casatorie. Ok, toate, mai putin Carmen Bruma. Ok, poate or mai fi inca vreo cateva, dar cu siguranta alea in sufletul lor nu-s cu adevarat maritate.

Sursa foto: http://morguefile.com/archive
Adevaratul motiv pentru care toate femeile se ingrasa dupa casatorie este ca se apuca de mancat. Mult. Prost. Mai mereu. Fara sa le pese de nimic. Insa adevaratul motiv pentru care fac asta, asa, brusc si dintr-o data, e barbatul de langa ele. Factor major de stres si neliniste, barbatul de langa ele le determina, subconstient, de cele mai mult ori, sa manance. Pai cum sa gatesti cate 2 feluri de mancare, unul pentru el si salatica pentru tine? Cum sa il lasi doar pe el sa se sacrifice dand gata cate o farfurie de carbohidrati, singur, singurel, la ora 11 noaptea? Cum????

Deci da, femeile dupa casatorie se ingrasa. Pentru ca mananca mult si prost. Dar e doar vina barbatului de langa ele! Ia sa puna mana sa manance si el salata proaspata si grill-uri fine cu brocoli, asezonate cu un strop de zeama de lamaie si putin ulei extravirgin de masline. Numai doamnele sa sufere in tacere, inghind in sec, din nou, SALATA?

La bine si la greu, se zice. Apai, la bine si la greu sa fie. Ori ei cu noi, ori noi cu ei. Din doua, una. Dar sa nu ne auzim povesti dupa, bine?


4 comentarii :

  1. https://www.youtube.com/watch?v=z5Otla5157c

    RăspundețiȘtergere
  2. Auzi tu Petty... eu zic ca barbatul mananca ca-i dai. Daca ii dai salatzica, aia mananca. Ca daca nu-i ajunge salatzica, se duce in camara si-si mai taie o bucata de slanina si bine-a fi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si slanina o manca in camara sau de fata cu biata lui sotie? Ai??? :)) Pai daca tu nu te saturi cu salatica, amarata aia de sotie cum s-ar satura? Ai???

    RăspundețiȘtergere