sâmbătă, 11 octombrie 2014

Cele mai folosite cuvinte de catre femei

Cele mai folosite cuvinte de catre femei sunt, de fapt, 2. Sunt acele cuvinte pe care orice barbat, cand le aude, se ia de cap si ii vine sa se duca pe lume. Aceste 2 cuvinte sumarizeaza toata viata si experienta acumulate, in asa fel incat barbatul de langa ele sa stie exact cum stau lucrurile. Aceste 2 cuvinte marcheaza orice discutie contradictorie intre un barbat si o femeie si au rolul de a duce lucrurile muuuult mai departe decat ar fi cazul. Aceste 2 cuvinte sunt armele cu care femeile ataca pe neasteptate, cand ti-e lumea mai draga si care, odata auzite, iti zgarie cortexul, pentru a nu-stiu-cata oara.

Cuvintele astea 2 sunt marul discordiei in orice casa si motivul pentru care barbatii de langa noi o iau, uneori, pe cai gresite. Si cred ca, daca s-ar putea, barbatii ar sterge din dictionarele comunicarii feminine aceste 2 cuvinte, care atarna ca o grea povara pe umerii tuturor reprezentantilor sexului puternic. Cuvintele astea 2 sunt in stare sa scoata din sarite si cel mai calm barbat de pe fata pamantului si sa il transforme intr-o bestie. 

Ati observat, vreodata, cum se transfigureaza barbatii cand femeile de langa ei, nemaiavand argumente in discutiile cu ei, scot armele fatale si ataca? "Intotdeauna faci asa. Eu niciodata nu ma pot baza pe tine. Tu intotdeauna te gandesti numai la tine. Tu niciodata nu tii cont de ce spun eu. Intotdeauna trebuie sa ma rog de tine. Tu niciodata nu ma ajuti" si lista poate continua. Brusc, toata viata de cuplu se transforma in cel mai urat cosmar, in care INTOTDEAUNA si NICIODATA sunt capcaunii cei mai de temut. Oricat ar fi discutiile de aprinse si subiectele de arzatoare, lucrurile nu degenereaza niciodata ca atunci cand barbatii de langa noi ne aud, cu vocea smiorcaita, rostind maleficele cuvinte.

Asa ca... de ce sa nu recunoastem? Fiecare avem armele noastre cu care ne aparam sau atacam, dupa caz, insa un lucru-i sigur: asta cu "intotdeauna" si "niciodata" le intrece pe toate. De-acolo incolo, lupta e deja nedreapta si pe jumatate pierduta. Pentru noi, femeile, "intotdeauna" si "niciodata" sunt lovitura la ficat pe care o dam cand obosim noi, doar asa, ca sa nu pierdem. Urat din partea noastra. Urat!


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu